Njoftim për media

- 07 Nov 2018

Sot, në ora 11:00, në objektin e vjetër të Komunës do të nënshkruhet Memorandumi i Bashkëpunimit në mes të Ambasadës së Mbretërisë së Bashkuar dhe Komunës së Prishtinës lidhur me procesin e rekrutimit.

 

Ju ftojmë të na ndiqni.