Gjendja e rrugëve në Komunën e Prishtinës është e mirë

- 07 Jan 2019

Mbrëmë ekipet kanë punuar në orët e vona deri në mëngjes për të pastruar arteriet kryesore të kryeqytetit. Sot ka vazhduar puna me rrugët dytësore. Për çdo urgjencë lajmëroni Qendren e Thirrjeve në 038 245 777. Ju lusim për qarkullim të kufizuar dhe përshtatje të shpejtësisë gjatë rreshjeve dhe temperaturave të ulta.