Një qytet ka rregulla, standarde dhe siguri

- 12 Mar 2019

Ndaj, ekipi i inspektorëve në bashkëpunim me Policinë e Kosovës vazhdimisht angazhohen për të ruajtur e për të rritur cilësinë e jetesës në komunitet.

Në ndërhyrjen e radhës, në lagjen Dardania në Kryeqytet, u ndaluan dhe u gjobitën taksistët ilegal.