Po vazhdon inspektimi i vendpunishteve në Kryeqytet

- 13 Mar 2019

Gjoba, pa përjashtim,për të gjithë ata që nuk i rrethojnë dhe sigurojnë vendpunishtet në Kryeqytet, sipas rregullave!

Parandalimi i rrezikut në vendpunishte, sigurimi i punëtorëve e qytetarëve përreth dhe kujdesi për mjedisin janë të domosdoshme gjatë zhvillimit të punimeve!