Fillon rikonstruimi i rrugëve Ukshin Hoti dhe Robert Doll

- 15 Apr 2019

Sot kanë filluar punimet në rehabilitimin e rrugëve Ukshin Hoti dhe Robert Doll në qendër të qytetit. Qarkullimi do të jetë me kufizime, prandaj lusim për mirëkuptim deri në përfundimin e asfaltimit.