Nesër bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit

- 03 May 2019

Të shtunën, me datë 4 maj 2019 (e Shtunë) në ora 12:05, do të bëhet testimi i radhës i sistemit të alarmimit në qytet.
Kësaj radhe testimi do të realizohet në heshtje dhe nuk do të prodhohen tinguj të alarmit sikur në muajt e kaluar.