Mbrëmë u mbajtë koncerti i "Gjurmë"-ve për 20 vjetorin e Ditës së Çlirimit

- 13 Jun 2019

“Kanga dhe dashnia u kthyen në qytet” bashkë me momente të paharruara që i sjellën “Gjurmët” me miq në skenën e sallës “1 Tetori” mbrëmjen e kaluar.

Pas 31 vitesh iu rikthyen skenës së qytetit pa lum, jo me një grusht qershi, por me këngët e shumta me të cilat jemi rritur dhe i kujtojmë ende.

Një falenderim nga ❤ për të gjithë që ishin pjesë e organizimt të këtij koncerti që e nderoi Prishtinën tonë dhe 20 vjet liri!