Filmat e javës në Kino ARMATA

- 18 Feb 2019

18—24 shkurt
Piano Tooners (1932)
Karakterët: Tom dhe Jerry
Prodhimi: Van Beuren Studios

E hënë, 18 shkurt
20:00h
TARANTINO 101
Film 1, 99 min.
Bashkëpunim me ACP

E martë, 19 shkurt
11:00h
LIGJËRATË
“Zhvillimi i shkollës së flautit në Siri dhe Bullgari”
Momchil Georgiev
18:00h
KONCERT
Flute Trio “Papillons”,
Flute Quartet dhe Flute Sextet
Bashkëpunim me Flute Sounds Festival

E mërkurë, 20 shkurt
18:00
BARCAMP PRISHTINA
“The Award goes to…”
Bashkëpunim me IPKO Foundation

E enjte, 21 shkurt
20:00h
TARANTINO 101
Film 2, 154 min.
Bashkëpunim me ACP

E premte, 22 shkurt
17:00h
LIGJËRATË
“Bukuria e asaj që mbetet”
Aslıhan Demirtaş
19:00h
TARANTINO 101
Film 3, 111 min.
Bashkëpunim me ACP
21:00h
TARANTINO 101
Film 4, 136 min.
Bashkëpunim me ACP