Kodet Unike të përfituesve të rimbursimit #covid19

- 03 Feb 2021

Komuna e Prishtinës ka filluar me ekzekutimin e mjeteve për të gjithë aplikuesit që kanë rezultuar pozitiv me covid19, nëpërmjet:

RT - PCR (pra, që është në listat e IKSHPK-së) dhe klinikat private të licensuara nga MSH.

Serologjik - Qendrat e Mjekësisë Familjare, Prishtinë

Rapid - Qendrat e Mjekësisë Familjare, Prishtinë.

 

Sot janë duke u ekzekutuar mjetet për 6,704 aplikues.

 

 Kodet Unike të përfituesve të rimbursimit #covid19