Panairi "Blej Shqip" - iniciativa që do të kthehet në traditë

- 28 Nov 2014

Inaugurimi i Panairit të përbashkët "Blej Shqip"

Të bashkëngjitur gjeni fjalën e plotë të Kryetarit të Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe Ministrit të Zhvillimit Ekonomi, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj në inaugurimin e Panairit të përbashkët "Blej Shqip", Prishtinë, 2014.

Panairi Blej Shqip - iniciativa që do të kthehet në traditë [pdf]