Festa e Muzikës

- 21 Jun 2017

Sot, më 21 qershor, Drejtoria për Kulturë bashkë me Ambasadës e Francës dhe Aleancën franceze organizojnë Festën e Muzikës.

Aktiviteti fillon në ora 14:00 në Shtëpinë e pleqve nga Studentët e Fakultetit  të muzikës me profesoreshën e teknikës vokale,znj. Besa Berberi.

Kjo Festë mbahet në sheshin “Zahir Pajaziti”, nga ora 17:00 deri në orën 23:30.

 

 

Fillimi

Përfundimi

min

Bendi

 

1

17:00

17:15

15

Shkolla AMADEUS

2

17:20

17:35

15

Pianisti i Ri

3

17:40

17:50

10

Chopin Piano Fest Prishtina Dorina Gashi-piano dhe Arian Zherka-violoncel

4

17:50

17:57

10

Shoqata e Rapsodeve "Hivzi Sylejmani"

5

18:00

18:15

15

Grupi Xixëllonjat

6

18:20

18:35

15

Kori LIRA

7

18:40

18:55

15

Kori dhe Ork Nexhmije Pagarusha

 

19:00

19:15

15

Studentët e Fakultetit të muzikës me profesoreshën e teknikës vokale,znj. Besa Berberi

MBRËMJE

 

Fillimi

Përfundimi

min

Bendi

1

21:00

21:20

20

Bendi - EGE

2

21:20

21:35

15

Prishtina Brass

3

21:35

21:55

20

Muzikë barokiene - Safet Berisha, Kaltrina Miftari, Diellza Sylejmani dhe Shaban Behramaj

4

21:55

22:25

30

Zana Ramadani dhe Valton Beqiri

5

22:25

23:25

60

Jazz Quintet

Ivan Ivanov, saxophone

Visar Kuçi, guitar

Ilir Bajri, keyboards

Oliver Josifovski, contrabass

Nesim Maxhuni, drums