Njoftim për media - Nesër lansohet aplikacioni "përPrishtinën"

- 21 Jun 2017

Komuna e Prishtinës, nesër në një konferencë për media do të prezantojë aplikacionin “përPrishtinën” dhe sistemin tërësisht të digjitalizuar të qendrës së thirrjeve. Aplikacioni “përPrishtinën” do t’ju vijë në ndihmë të gjithë qytetarëve, për të raportuar problemet të cilat i hasin çdo ditë sa i përket rendit komunal, ndotjes së ambientit, rrezikut për pronën publike, pengesave në komunikacion, dëmtimit të pyjeve, si dhe të ndërtimeve pa leje.

Konferenca mbahet në sallën nr 37 të objektit të vjetër të Komunës së Prishtinës dhe fillon në ora 11:00.

Ju ftojmë ta ndiqni!