Njoftim - Konferencë për media

- 19 Apr 2019

Sot, e premte, 19 prill në orën 17:00, Kryetari Shpend Ahmeti dhe Drilon Pireva, Udhëheqës i projektit për investimet në hyrjet e banesave, do të mbajnë konferencë për shtyp.

Konferenca mbahet në lagjen Dardania, rr. Kadri Zeka, Blloku 7/1, hyrja A (te Bast Trade, blloku afër stacionit të autobusëve).

Ju ftojmë t'a ndiqni!