Agjenda e Ditës së Tokës

- 21 Apr 2019

Agjenda e aktiviteteve
22 Prill, e hënë

Orari:

10:00
Vendtakimi: "Fusha e Pajtimit"

10:00-16:00
Pastrimi i Fushës së Pajtimit dhe mbjellja e drunjve së bashku me "Miqt e Tokës" në kordinim me Let's Do It Kosova;

10:00-18:00
Mbjellja e drunjve në lokacione të ndryshme të qytetit:

10:00 "Fusha e Pajtimit"
11:00 Rr. Fadil Vata, mbi Fakultetin Teknik
12:00 Këndi Finlandez (Ish Selia e Presidentit Rugova, mbrapa stadiumit, afër çerdhes)
12:40 Oborri i SHFMU "Dardania"
13:20 Ulpiane, rr. 17 Shkurti, afër kopshtit Fatosat)
14:30 Ulpiane, parkingu mbrapa banesave të Lesnas)

14:00-16:00
Shpallja e fituesve për garën në veprën më të mirë të artit me materiale ricikluese në kordinim me organizatën Green Art Center
Lokacioni: Shkolla e Gjelbër

20:00-21:30
Shfaqja e filmit dokumentar "Samsara"
Regjia: Ron Fricke
Producent: Marg Magidson
Kohëzgjatja: 99min
Lokacioni: Kino ARMATA