Diskutim publik për draft rregulloren komunale për themelimin dhe strukturimin e asamblesë komunale të fëmijëve

- 23 May 2019

Njoftohen qytetarët e Prishtinës që Komuna e Prishtinës organizon diskutim publik për rregulloren për themelimin dhe strukturimin e asamblesë komunale të fëmijëve.

Diskutimi publik mbahet të enjten, 6 qershor 2019, në orën 13:00, në shkollën fillore "Naim Frashëri", si dhe të premten, 7 qershor 2019, në orën 14:00 në sallën e Kuvendit të Komunës së Prishtinës.

 

 

 DRAFT RREGULLORE MBI THEMELIMIN DHE STRUKTURIMIN E ASAMBLESË KOMUNALE TË FËMIJËVE