Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim shefin e Divisionit të Federatave Kombëtare në UEFA, Thierry Favre

- 23 May 2019

Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim shefin e Divisionit të Federatave Kombëtare në UEFA, Thierry Favre.

Kryeatri Ahmeti falenderoi Z Favre për mbështetjen e UEFA-s për zhvillimin e sportit të futbollit dhe në Kosovë.

Gjatë këtij takimi u bisedua për projektet dhe investimet e realizuara deri më tash si dhe për mundësitë e bashkëfinancimit në infrastrukturën sportive në Prishtinë.