Fillon asfaltimi i aksit rrugor të fshatit Drenoc

- 24 May 2019

Investimet në infrastrukturën rrugore të zonës rurale të Prishtinës po vazhdojnë sipas planifikimeve.

Sot kanë filluar punimet për asfaltimin e aksit rrugor të fshatit Drenoc, ndërtimin e trotuarit, rrjetit të kanalizimit dhe ndriçimit publik.