Kryetari Shpend Ahmeti priti në takim ministren e Ministrisë së Administrimit të Pushtetit Lokal Adrijana Hodžić

- 09 Jul 2019

Kryetari Ahmeti uroi ministren për detyrën e re dhe e falenderoi për të gjithë mbështetjen që e ka Komuna e Prishtinës nga kjo Ministri.

Gjatë takimit u diskutuan temat e rëndësishme për Prishtinën që kërkojnë angazhimin e të dy institucioneve, me theks të veçantë procedurat për krijimin e Policisë së Kryeqytetit.