Të martën fillon faza e pestë e dezinsektimit në Komunën e Prishtinës

- 09 Aug 2019

13.08.2019 : Parku i qytetit, Aktash, Qyteza Pejton, Qendra e qytetit, Lagjja e muhaxherëve, Vellusha ( Blloqet, Shtëpia e pleqëve), Tophane, Vneshtat , Lakrishte.
14.08.2019 : Dardania, Arbëri, Shkabaj, Ulpianë, Zona industriale, Kazerma Adem Jashari.
15.08.2019 : Prishtina e re (Vetërnik, Qëndresa, Lagjja Nic), Kodra e trimave.
16.08.2019 : Bregu I Diellit, Lagjja e spitalit, Kalabria, Kolovicë dhe Kolovicë e re.
17.08.2019 : Tasligje, Velani,Gërmi, Mat, Sofali, Taukbahqe.
18.08.2019 : Hajvali, Barilevë, Prugovc, Bërnicë e epërme dhe Bërnicë e poshtme, Besi, Bardhosh, Tenezhdoll, Vranidoll.