Njoftim - Rr. Gani Butka do të mbyllet për qarkullim me 14 e 15 gusht

- 13 Aug 2019

Të mërkurën e të ejten, me datën 14 e 15 gusht, rr Gani Butka do të mbyllet për qarkullim për shkak të punimeve dhe sanimit të kanalizimit nga Kompania e Ujësjellësit Rajonal "Prishtina" .

Luten qytetarët që e qarkullojnë këtë rrugë, të bëjnë devijimin e rrugës gjatë këtyre dy ditëve.

Ju falemnderit paraprakisht për mirëkuptimin!