Ekipet e Drejtorise së Shërbimeve Publike sot vizituan lagjen Lakërishte, në kuadër të planit për riorganizimin e lokacioneve të kontejnerëve për mbeturina

- 14 Aug 2019

Në kuadër të planit për riorganizimin e lokacioneve të kontejnerëve për mbeturina, ekipet e Drejtorise së Shërbimeve Publike sot vizituan lagjen Lakërishte. DSHP në bashkëpunim me Kompaninë "Pastrimin" dhe GIZ/GAC do të bëjnë riorganizimin e kontejnerëve për mbeturina sipas standardeve të parapara edhe në lagjet Tophane, Pejton, Qafa, Aktash, Qendër si dhe në Parkun e Qytetit.