Kryetari Shpend Ahmeti priti në një takim lamtumirës Ambasadorin Britanik në largim Ruairi O'Connell

- 14 Aug 2019

Kryetari Shpend Ahmeti priti në një takim lamtumirës Ambasadorin Britanik në largim Ruairi O'Connell, ku biseduan për të arriturat dhe bashkëpunimin e deritanishem mes Ambasadës dhe Komunës sonë dhe sfidat qe mbeten për zhvillimin demokratik në Kosovë, si dhe vazhdimin e miqësisë së mirë mes Kosovës dhe Mbreterisë së Bashkuar.