Ftesë për pjesëmarrje në vendosjen e "TE Pema"

- 21 Aug 2019

Nesër (e enjte) në ora 10:00 ftoheni të merrni pjesë në vendosjen e pesë njësive shtesë të pemëve për pastrimin e ajrit në sheshin "Zahir Pajaziti" ku do të jetë prezent dhe Kryetari i Komunës, Shpend Ahmeti.

Ju ftojmë t'a ndiqni!