Vendosen edhe 5 njësi TE Pema T, produkt vendor që pastron ajrin në qytet

- 22 Aug 2019

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me ICK - Innovation Centre Kosovo sot përuruan pesë njësi shtesë të këndeve "Te Pema" në sheshin Zahir Pajaziti. TE Pema është pjesë e inkubatorit të Inovation Centre Kosova i cili ka për qëllim vetëdijesimin dhe përmirësimin e cilësisë së ajrit.