Vazhdojnë punimet në ndërtimin e kanalizimit fekal dhe atmosferik në lagjen Emshir

- 03 Sep 2019

Po vazhdojnë punimet në ndërtimin e kanalizimit fekal dhe atmosferik në lagjen Emshir.

Ndërtimi i këtij rrjeti, përfundimisht do të zgjidhë çështjen e ujërave të zeza, që ka qenë shqetësuese për banorët e kësaj pjese të Prishtinës.