ORARI I DEZINSEKTIMIT HAPËSINOR TË QYTETIT TË PRISHTINËS 2019 - FAZA SHTESË

- 05 Sep 2019

08.09.2019 : Parku i qytetit, Aktash, Qyteza Pejton, Qendra e qytetit, Lagjja e muhaxherëve, Vellusha ( Blloqet, Shtëpia e pleqëve), Tophane, Vneshtat , Lakrishte.
09.09.2019 : Dardania, Arbëri, Shkabaj, Ulpianë, Zona industriale, Kazerma Adem Jashari.
10.09.2019 : Prishtina e re (Vetërnik, Qëndresa, Lagjja Nic), Kodra e trimave.
11.09.2019 : Bregu I Diellit, Lagjja e spitalit, Kalabria, Kolovicë dhe Kolovicë e re.
12.09.2019 : Tasligje, Velani,Gërmi, Mat, Sofali, Taukbahqe.


Koha e trajtimit është prej orës 18:45 deri në 22:45.