Kryetari i Komunës së Prishtinës Shpend Ahmeti priti në takim Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, z.Nicholas Abbott

- 11 Sep 2019

Në emër të Komunës së Prishtinës, kryetari Ahmeti falënderoi ambasadorin e Madhërisë së Saj në Kosovë për ndihmën e Mbretërisë së Bashkuar për komunën tonë. Ambasadori Abbott u interesua për përgaditjet për zgjedhje dhe theksoi rëndësinë qenësore të parandalimit të çdo kërcënimi ose mashtrimi të mundshëm gjatë zgjedhjeve të ardhshme.

Ambasadori Abbott u njoftua me prioritetet e qeverisjes në Komunën së Prishtinës, u diskutua për mundësitë e bashkëpunimit edhe në fusha tjera dhe vazhdimin e miqësisë së mirë mes Kosovës dhe Mbreterisë së Bashkuar.