Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, priti sot në takim Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Norvegjisë për Republikën e Kosovës, z.Jens Erik Grøndahl

- 11 Sep 2019

Kryetari Ahmeti i uroi mirëseardhje Ambasadorit dhe e njoftoi atë me prioritetet e qeverisjes në Prishtinë, sfidat dhe të arriturat dhe mundësitë e bashkëpunimit për projekte me interes të përbashkët.

Ambasadori Grøndahl shprehi kënaqësinë që do të jetë në shërbim në Kosovë, Norwegian Embassy in Prishtina dhe uroi për bashkëpunim të vazhdueshëm në fushën e qeverisjes lokale, përmes projekteve konkrete.