ORARI I DEZINSEKTIMIT HAPËSINOR TË QYTETIT TË PRISHTINËS 2019 - FAZA E DYTË SHTESË

- 18 Sep 2019

20.09.2019: Parku I qytetit, Aktash, Qyteza Pejton, Qendra e qytetit, Lagjja e muhaxherëve, Vellusha (Blloqet, Shtëpia e pleqëve), Tophane, Vneshtat, Lakrishte.                               

21.09.2019: Dardania, Arbëri, Shkabaj, Ulpianë, Zona industrial, Kazerma Adem Jashari.

22.09.2019: Prishtina e re (Vetërnik, Qëndresa, Lagjja Nic), Kodra e trimave.

23.09.2019: Bregu I Diellit, Lagjja e spitalit, Klabria, Kolovicë dhe Kolovica e re.

24.09.2019: Tasligje, Velani, Gërmi, Mat, Sofali, Taukbahqe.

 

Dezinsektimi do të bëhet çdo ditë duke filluar nga ora 18:30 deri në 22:30.