Fillojnë punimet në rikonstruimin e rrugëve Gazmend Zajmi, Karl Gega dhe Ali Pashë Tepelena

- 18 Sep 2019

Rrugët Gazmend Zajmi, Karl Gega dhe Ali Pashë Tepelena janë pjesë e qendrës së Prishtinës dhe shumë të frekuentuara. Investimi në rikonstruimin e këtyre rrugëve dhe infrastrukturës nëntokësore është një prej projekteve më të rëndësishme dhe më të nevojshme për pjesën urbane të qytetit.