Sot në Prishtinë po e shënojmë 'Ditën pa Automjete'

- 22 Sep 2019

Eja edhe ti e bëhu pjesë e aktiviteteve të organizuara:

Ecje 12:30 - 14:00 | NewBorn

7 mesazhe për mjedisin 14:30 - 14:40 | NewBorn

‘Druri i Dëshirave’ 14:40 - 14:50 | NewBorn

Ekspozitë ‘Tranzicioni i energjisë’ 14:50 – 15:00 | NewBorn

Çiklizëm 14:50 - 16:00 | NewBorn
Argëtim & socializim për mjedisin 15:00 - 18:00 | Zahir Pajaziti

Film: Trashed 20:00 - 21:30 | Kino ARMATA

‘Dita pa Automjete’ është organizim i pëbashkët i Javës Evropiane të Mobilitietit të Komunës së Prishtinës dhe KSDW.

Na u bashkangjit dhe ti!

Të ecim dhe të çiklojmë. Ta bëjmë qytetin më të jetueshëm. Në 2019, ‘Ec me ne!’ #MOBILITYWEEK #PRISHTINA #KSDW