Java në Kino ARMATA

- 21 Oct 2019

Corridor (1970), 23 min.
Regjisor: Standish Lawder
Muzika: Terry Riley

E hënë, 21 tetor
19:00h
“Please Vote For Me“ (2007)
Regjisor: Weijun Chen
Bashkëpunim me Sbunker dhe Dokufest

E martë, 22 tetor
MOV(I)E ACTIVISM FILM FESTIVAL
19:00h
“Call Me Intern“ (2019)
Regjisore: Nathalie Berger
Bashkëpunim me Shtatëmbëdhjetë dhe Termokiss

E mërkurë, 23 tetor
19:00h
“Freiheit in Kinderschuhen” (2015)
Regjisor: Joachim Stall
Bashkëpunim me Goethe-Institut

E enjte, 24 tetor
KosICT TECH FESTIVAL
09:00h
Konferencë e teknologjive të së ardhmes

E premte, 25 tetor
KosICT TECH FESTIVAL
09:00h
Konferencë e teknologjive të së ardhmes

E shtunë, 26 tetor
19:00h
“The Impossible Picture” (2016)
Regjisore: Sandra Wollner
21:00h
VENTIL_RECORDS Label Night
Kutin & Gischt (Austria)