Sot, në orën 11:00 përurohet Qendra për trajtimin e fëmijëve në situatë rruge

- 04 Nov 2019

Kryetari Shpend Ahmeti dhe përfaqësuesit e Organizatës Terre des hommes (Tdh) sot në orën 11:00 do të e përurojnë Qendrën për trajtimin e fëmijëve në situatë rruge. Lokacioni i Qendrës është në objektin e Bashkësisë Lokale në lagjen e Muhaxherëve.

Ju ftojmë të e ndiqni!