Përfundojnë punimet dhe sinjalizimi në rrugën "Dëshmorët e Gollakut"

- 15 Nov 2019

Rruga kryesore e fshatit Hajvali është edhe një investim dhe projekt infrastrukturor i rëndësishëm i realizuar me sukses.

Punimet dhe sinjalizimi në rrugën "Dëshmorët e Gollakut" kanë përfunduar.