Po riparohen shkallët që lidhin lagjen Dardania me Stacionin e Autobusëve

- 19 Nov 2019

Shkallët që lidhin lagjen Dardania dhe Stacionin e Autobusëve shfrytëzohen shumë nga qytetarët dhe për shkak të dëmtimeve, kishin nevojë për riparim.

Tashmë punimet për rregullimin e tyre kane filluar dhe pas përfundimit këmbësorët do të e kanë më të lehtë qarkullimin në këtë pjesë.