Rregullohet trotuari dhe revitalizohet hapësira e gjelbër në rrugën Qamil Hoxha

- 22 Nov 2019

Ëshë rregulluar trotuari dhe revitalizuar hapësira e gjelbër rreth banesave në rrugën Qamil Hoxha.

Derisa kanë filluar punimet për rregullimin e parkingut në këtë rrugë.