Ftesë për inxhinierë vullnetarë nga Kosova për inspektim të dëmeve nga tërmetet e nëntorit 2019 në Shqipëri

- 02 Dec 2019

Me kërkesë të Qeverisë Shqiptare, Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me Ndërmarrjen Publike Banesore dhe Asociacionin e Arkitektëve, po riorganizohen për herë të dytë që të vazhdojnë ofrimin e ekzpertizës profesionale dhe të mbështesin Institutin e Ndërtimit në fusha të ndryshme.

Ftesa është e hapur për të gjithë inxhinierët vullnetarë që janë të interesuar të i bashkangjiten këtij grupi.

Ftesa dhe agjenda të bashkangjitura në vegëzën më poshtë:

Image may contain: text