Mbahet forumi i I-rë - Rëndësia e nxitjes dhe zhvillimit edukativo-kulturor tek fëmijët

- 03 Dec 2019

Komuna e Prishtinës në bashkëpunim me MUTE Foundation organizuan Forumin e Parë për të diskutuar rëndësinë e nxitjes dhe zhvillimit edukativo – kulturor tek fëmijët.