Asfalltohen rrugët "Armend Daci"," Norbert Jokli" dhe "24 Maji"

- 09 Dec 2019

Punimet në asfaltimin e rrugëve "Armend Daci"," Norbert Jokli" dhe "24 Maji" në lagjen Bregu i Diellit kanë përfunduar.