Biblioteka Komunale ”Hivzi Sylejmani” pasurohet edhe me 1426 tituj të ndryshëm

- 04 Jan 2020

Bibliotekës Komunale ”Hivzi Sylejmani” i u shtuan edhe 1426 tituj të ndryshëm të cilat prej kohe ishin të kërkuara nga lexuesit e këtij institucioni.

Prej literaturës angleze dhe asaj franceze e deri tek përrallat për më të vegjëlit, Biblioteka ”Hivzi Sylejmani” po vazhdon të rritet ku në listen e shfrytëzuesëve të rregullt përpos qytetarëve ka edhe një numër të madh studentësh.