Programi për muajin janar në T.Q.P "Dodona"

- 06 Jan 2020

 

11, e shtunë, 12:00 dhe 13:00
Shfaqja për fëmijë “Kasolla prej kashte” (Mosha 6+)
Nga: Dituri Neziraj; regjia: Dituri Neziraj
Shfaqje mysafire, produksion i Dituri Nezirajt
TEATRI PËR FËMIJË

15, e mërkurë, 19:30
“Harroje Holivudin”
Nga: Miro Gavran; regjia: Faik Gashi
Hazir Haziri në koproduksion me TQP Dodona
SKENA E MBRËMJES - PREMIERË

18, e shtunë, 12:00 dhe 13:00
Shfaqja për fëmijë “Fjalët magjike”
Nga: Alba Loxha; regjia: Shkurtë Aliu
Shkurtë Aliu në koproduksion me TQP Dodona
TEATRI PËR FËMIJË - PREMIERË

25, e shtunë, 12:00 dhe 13:00
Shfaqja me kukulla “Tomi dhe Xheri” (Mosha 3+)
Nga: Hivzi Krasniqi; regjia: Faik Gashi
Shfaqje mysafire, produksion i Engjëll Gashit
TEATRI PËR FËMIJË

29, e mërkurë, 19:30
“Mat”
Nga: Ag Apolloni; regjia: Ben Apolloni
Ag Apolloni në koproduksion me TQP Dodona
SKENA E MBRËMJES

30, e enjte, 19:30
“Unë jam vetë grua”
Nga: Doug Wright; regjia: Kushtrim Koliqi
Shfaqje mysafire e INTEGRA
(Mosha 16+)
SKENA E MBRËMJES

31, e premte, 19:30
“Unë jam vetë grua”
Nga: Doug Wright; regjia: Kushtrim Koliqi
Shfaqje mysafire e INTEGRA
(Mosha 16+)
SKENA E MBRËMJES