Fillojnë procedurat e prokurimit për Tregun e Ri të Qytetit

- 18 Jan 2020

Pas rrugës Model, procedurat e prokurimit janë hapur edhe për projektin e Tregut të Ri të Qytetit, që do të jetë pjesë integrale e zonës historike të Prishtinës.

Procedurat jane të hapura deri më 10 shkurt, dhe pas afatit të ankesave ky projekt do të fillojë të implementohet.