Transporti publik ndërpritet në 20:00 cdo ditë, deri në masat e ardhshme

- 23 Mar 2020

Dezinfektues edhe në autobusë, përderisa funksionon. Kanë nevojë së paku punëtorët shëndetësorë dhe ata që ende punojnë të lëvizin. Transporti publik ndërpritet në 20:00 cdo ditë, deri në masat e ardhshme.