Sot shujtat do të shërbehen prej orës 17:00 në dy lokacionet, Tophane e Aktash

- 24 Mar 2020

Pas vendimit të mbrëmshëm të Qeverisë së Kosovës, sot shujtat do të shërbehen prej orës 17:00 në dy lokacionet, Tophane e Aktash.

Ju rikujtojmë që është e domosdoshme mbajtja e distancës sociale të personave që shërbehen me këto shujta.

Shëndet për të gjithë dhe ju falemnderit për mirëkuptimin!

#bashkë do të e tejkalojmë më lehtë këtë sfidë!

#rriNshpi