Vazhdojnë të pastrohen të gjitha shkallët e platove e shesheve në Prishtinë

- 25 Mar 2020

Perveç rrugëve, sot nga bora janë pastruar të gjitha shkallët e platove e shesheve në Prishtinë. Vazhdo #rriNshpi!

Falemnderit krejt punëtorëve për përkushtimin dhe kujdesin e shtuar.