Pesë QMF në Prishtinë pajisen me aparate oksigjeni koncentrator apo pajisje të cilat prodhojnë oksigjen me rrymë

- 03 Apr 2020

Këto janë aparate oksigjen koncentrator apo pajisje të cilat prodhojnë oksigjen me rrymë.

Pesë Qendra të Mjekësisë Familjare në Prishtinë tashmë janë të pajisura me të tilla dhe pajisje të tjera të nevojshme për të trajtuar pandeminë #covid19.