Prej nesër, qytetarët të cilët nuk janë të pajisur me maskë e dorëza nuk do të mund të marrin shërbime në Komunën e Prishtinës

- 06 Apr 2020

Prej nesër, 7 Prill, si masë shtesë mbrojtëse për parandalimin e përhapjes së #covid29, kemi marrë vendim që qytetarët të cilët nuk janë të pajisur me maskë e dorëza nuk do të mund të marrin shërbime në Komunën e Prishtinës.

Të kujdesemi për shëndetim tonë dhe të tjerëve rreth nesh.

#bashkë mund të e tejkalojmë këtë sfidë më shpjtë dhe më lehtë!

#rriNshpi