Drejtori i Inspekcionit, Adonis Tahiri takon përfaqësuesit e marketeve të mëdha

- 07 Apr 2020

Sot takuam përfaqësuesit e marketeve të mëdha, lidhur me zbatimin e vendimeve dhe urdhëresave në fuqi për parandalimin e shpërndarjes së virusit.

• Dezinfektim të rregullt të karrocave dhe shportave, si dhe ruatje të distancës në mes të klientëve!

Po, është kosto shtesë, por duhet ta ruajmë shëndetin publik.

#rriNshpi