​​​Komuna e Prishtinës​ ua uron​ të gjithë besimtarëve të krishterë Krishtlindje​n

- 24 Dec 2014

Komuna e Prishtinës​ ua uron​ të gjithë besimtarëve të krishterë Krishtlindje​n, m​e dëshirën që kjo ​datë t’ju gjejë të bashkuar​ e me urimin që në jetën tuaj të mbizotërojë ​harmonia dhe begatia.

​Krishtlindja​ na sjellë në mendje​ përkushtimin në ndjekjen e​ ​vlerave të larta morale si dhe angazhim​in e ​përgjithshëm që të luftojmë padrejtësitë ​e pabarazitë ​me ​vendosmëri​.

Qoftë kjo një porosi që na udhëzon në rrugën tonë.

​​Gëzuar Krishtlindjen!
Komuna e Prishtinës