Njoftim - Nesër mbyllet për qarkullim rruga "Xheladin Hana"

- 18 May 2020

Për shkak të punimeve, nesër, e martë, 19 Maj, rruga “Xheladin Hana” në lagjen Bregu i Diellit, do të mbyllet për qarkullim të trafikut prej orës 06:00 - 15:00.

Ju falemnderit paraprakisht për bashkëpunimin dhe mirëkuptimin!